Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Διακοπές στην Ελλάδα με ιστιοπλοϊκό













Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, επιλέγοντας την μοναδική εμπειρία του ταξιδιού με ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος στα μαγευτικά νησιά του Αιγαίου και του Ιουνίου. Περάστε ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας, εξερευνώντας ακόμα και τις πιο απρόσιτες γαλαζοπράσινες παραλίες των ελληνικών νησιών.

Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος δυστυχώς αποτελούν μύθο ότι είναι ιδιαίτερα ακριβές και ελιτίστικες. 
Στην πραγματικότητα όμως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο καθώς το ταξίδι με ένα ιστιοπλοικό σκάφος μπορεί να αποτελέσει μία πολύ οικονομική λύση. Ιδιαίτερα, όταν επιθυμείτε να επισκεφτείτε περισσότερους από έναν προορισμούς και η παρέα σας είναι μεγάλη (6 έως 10 άτομα), η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι η πιο οικονομική και συμφέρουσα λύση.

Εάν μία παρέα θέλει να μισθώσει ένα ιστοπλοϊκό, χρειάζεται τουλάχιστον έναν διπλωματούχο ιστιοπλόο, αλλά κι έναν ακόμη, ο οποίος έχει βασικές γνώσεις ιστιοπλοΐας. Εάν δεν υπάρχουν τέτοια πρόσωπα, πρέπει να προσληφθεί ένας σκίπερ, ο οποίος θα χρειαστεί, όμως, και την βοήθεια του πληρώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις διαδικασίες ναύλωσης ενός σκάφους και το κόστος ενοικίασης μπορείτε να συμβουλευτείτε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικίασης σκαφών στην Ελλάδα, την Seafarer Sailing. 


Seafarer Sailing
http://www.seafarer.gr

Yacht Charter
Yacht Sales
Yacht Mangement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου